Video: Här skadar sig Hanna Nordstrand.
Foto: Per Wiklund
SM-slutspel

Tunga smällen för Täby: Hanna Nordstrand missar slutspelet

ANNONS

Stjärnforwarden missar hela slutspelet: “Onödigt att riskera något”

Det var i hemmamatchen mot Thorengruppen 3 mars som Täbys landslagsforward föll till golvet i plågor. En knäskada har sedan hållit henne borta från spel. Förhoppningar har funnits om att hinna bli spelklar i slutspelet som väntar men nu kommer det dystra beskedet att säsongen är över.

– Det är klart att det känns tråkigt, men det är också skönt att veta att det inte blir mer (frånvaro) än slutspelet. Jag är snart tillbaka och kan köra försäsongen, säger Hanna Nordstrand till Expressen.

Hon hävdar att hon hade kunnat spela, men att det enligt Täbys fysio innebär en risk att förlänga skadefrånvaron.

– Det känns onödigt att riskera något och värdelöst att spela om man kan bli mer skadad. Innebandy är inte hela livet och jag vill kunna leva som vanligt när jag blir äldre.

Skulle det dock bli SM-final i Friends Arena för Täby 27 april så har hon svårt att tänka sig att hon inte skulle ställa sig på planen trots allt.

– Min fysio hade nog inte uppskattat det, men då hade jag spelat oavsett. Inte annars.


TV: Här hyllas Mattias Samuelsson med #13 i taket

Storvreta har hissat nummer 13 i taket i IFU Arena tillsammans med Jesper Berggrens #21 och Hannes Öhmans #14.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby Täby avgjorde matchserien mot Endre

Den här artikeln handlar om: