SLUTSPEL
SM-slutspel

Just nu: Mardrömsbilder för Växjö - Superstjärnan tvingas utgå

Jesper Sankell tvingades att lämna planen i slutet på andra perioden med en misstänkt knäskada.

Med ett par minuter kvar att spela av andra perioden mellan Växjö och Kalmarsund så ramlar Växjös superstjärnan Jesper Sankell ihop på planen skrikandes i smärta. Han höll sig för sitt höger knä och fick hjälpas in i omklädningsrummet.

Straxt dessförinnan  Hade Sankell assisterat fram till Växjös 2-5 mål, vilket innebar att Sankells svit med poäng i alla grundseriematcher och slutspelsmatcher denna säsong är intakt. Efter två spelade perioder ligger Växjö under med 3-5.

Uppdaterat: Sankell fanns inte med på bänken när tredje perioden startade igen.

Se situationen med Sankell i klippet ovan.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö