Thorengruppen vann mot Lockerud/Mariestad
Montage
Matchrapport

Målfest när Thorengruppen krossade Lockerud/Mariestad i Thoren Arena

ANNONS

Thorengruppen hade inga problem med Lockerud/Mariestad i Superligan dam, och vann hemma med utklassningssiffrorna 13-1 (4-0, 5-1, 4-0).

– Stabil seger där vi vinner komfortabelt mot ett hårt jobbande Lockerud. Jag är glad och stolt över att tjejerna gasar på varje match och det resulterar i att vi går obesegrade hela säsongen! Nu gäller det att vi laddar om för slutspelet, kommenterade Thorengruppens tränare Daniel Jernberg.

Lockerud/Mariestads tränare Mickael Fredriksson:

– Hatten av till TTG, de är i min mening helt över överlägsna och en förebild för alla oss andra. Vi gör allt vi kan med de förutsättningarna som vi fick av innebandyförbundet inför den här matchen så jag är stolt över mitt lag och tycker vi avslutar den här sejouren i SSL med värdighet.

Snackisen var Veera Kauppi – som gjorde hela fem av Thorengruppens mål.

I matchen var det Thorengruppen som dominerade och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom mål av Emelie Wibron, Oona Kauppi, Nellie Öhgren och Maja Viström. Thorengruppen var långt ifrån nöjt där. Även i andra perioden var det hemmalaget som var starkast. Laget vann perioden med 5-1 och ställningen efter två perioder var 9-1.

Thorengruppen fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 13-1. Målen i sista perioden gjordes av Veera Kauppi, som gjorde två mål, Emelie Wibron och Sofia Joelsson.

Thorengruppens Veera Kauppi gjorde fem mål, My Kippilä hade fem assists, Emelie Wibron stod för två mål och två assists och Sofia Joelsson gjorde tre mål och ett målgivande pass.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Thorengruppen slutar på första plats, och Lockerud/Mariestad på 14:e plats. Thorengruppen är klart för slutspel. Och Lockerud/Mariestad åker ur serien.

Matchrapporter: Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby

Den här artikeln handlar om: