Video: Innebandy.tv
Foto: Christoffer Sturesson
Allsvenskan norra

Tränaren lämnar efter uttåget: "Jag har gjort min sista match"

ANNONS

Sista matchen avgjorde framtiden för det allsvenska laget.

I söndags spelade Höllviken för att säkra kontraktet när man mötte Warberg. Tabelltvåan Warberg vann matchen med 9-4 och det innebar samtidigt att Höllviken åkte ur allsvenskan efter att Fagerhult tog tre poäng mot Partille.

På Höllvikens Instagram säger tränaren Stefan Prim såhär efter förlusten och degraderingen:

– Aldrig kul att åka ur en serie även om det är under speciella förutsättningar när det sker en serieomläggning. Kommer nog aldrig ske igen att ett lag ramlar ner efter att hamnat mitt i tabellen. Men tittar vi på säsongen så har vi tagit för få poäng mot lagen under oss vilket gör att vi halkar efter mot övriga lag kring oss, säger Prim och fortsätter:

– I min bok finns det två anledningar som ligger till grund för misslyckandet. Vi har en hel del spelare som varit med länge som inte längre har samma driv att bli bäst längre och inte lägger lika mycket tid på träning som tex spelarna i Warberg och Hovslätt gör. Samt att vi har för många matcher där vi saknar starka spelare i vårt lag.

Samtidigt meddelar Prim att han lämnar posten som tränare i Höllviken.

– Nu väntar en omstart i division 1 och det är något jag tror laget och föreningen kommer må bra av. Det behövs bygga en ny stomme av yngre spelare. Och sakta börja en ny resa mot toppen. Många spelare från årets trupp kommer lämna och även jag har gjort min sista match i Höllviken, säger Stefan Prim på Höllvikens Instagram.


TV: Rasmus Enström: "Han spelade otroligt fult"

Faluns stjärna utser tuffaste motståndarna han mött i SSL-karriären.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Höllviken vann mot Kalmarsund – trots underläge FBC Lerum vann trots uppryckning av Höllviken Tre poäng till Höllviken efter avgörande i slutperioden mot Nilsby

Den här artikeln handlar om: