Foto: Per Wiklund
Superligan

Bekräftat: Linköping värvar Viktor Seth

ANNONS

Förenas med sin storebror i SSL-laget: "Äntligen"

Efter fyra hela allsvenska säsonger och 104 matcher för Strängnäs så är Viktor Seth klar för spel i Linköpings SSL-lag från och med nästa säsong. Den 21-åringe centern tar därmed äntligen plats i samma lag som storebror Oskar.

- Det känns ruggigt kul att få testa vingarna i SSL och dessutom äntligen få spela i samma lag som brorsan. Sen trivs jag i Strängnäs och det blir tufft att lämna kompisarna men när chansen finns att få spela i SSL kände jag att jag måste ta den. Sen förstår jag givetvis att steget från allsvenskan till SSL är jättestort, men jag är beredd att satsa allt nu för att ta en plats i laget, säger Viktor Seth i ett pressmeddelande.

Linköpings tränare David Gillek:

– Jättekul att Viktor är klar för oss. Vi har följt Viktor en längre tid och vi tycker han har utvecklats för varje säsong i allsvenskan med Strängnäs och nu känns det som helt rätt läge att han tar steget till SSL och ansluter till Linköping. Viktor har spännande egenskaper som vi tror han kommer utveckla ännu mer i vår miljö.


Topp 5: Innebandyregler att ändra - enligt läsarna

"Ni vill förbjuda dem, ni vill kasta dem i soporna - jag är beredd att hålla med"


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Pixbo säkrade segern i matchserien mot Linköping Pixbo tog ny seger mot Linköping Linköping vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger i serien mot Linköping Bra start för Pixbo efter seger mot Linköping i första matchen

Den här artikeln handlar om: