Notification
Älvsjös DJ-lag är med i cupen i maj.
Foto: Nicklas Åstrand

Älvsjöcupen växer med juniorklasser 2024

Stockholms populäraste vår-cup ska växa sig ännu större i maj. Med nya klasser för herr- och damjuniorer finns goda chanser att målet nås. Var med i Älvsjöcupen 2024!

Omkring 80 lag har redan bestämt sig för cup i Södra Stockholm första helgen i maj om två månader. Det innebär 10 fulla hallar den 3-5 maj när mängder av ungdomsspelare gör upp i Stockholms största vårcup.

– Vi i cupledningen har haft mängder av möten för att göra cupen ännu vassare än de senaste åren. I år har vi ett bra samarbete med Stockholms innebandyförbund för att få bra domare i alla klasser, säger Kalle Anrell som är tävlingsansvarig för Älvsjöcupen.

Många lag som varit med tidigare ska vara med i år också. Med två nya klasser finns det möjlighet för fler spelare att vara med i Älvsjöcupen 2024.

– I år har vi för första gången tagit med junior-klasser i cupen. Det kommer att bli fantastiska matcher – och kanske en chans för de lag som inte tar sig till Jas-festen att få att avsluta säsongen med en bra turnering.

Flera klasser har vi redan öppnat upp för fler än grundstorleken 8 lag. Populärast hittills är Flickor10 med 12 anmälda lag, men i flera andra klasser börjar det också bli fullt. 

– Självklart går det bra att ställa sig på reservlistan i fulla klasser så öppnar vi säkert upp fler platser om intresset är stort i just den klassen. Det gjorde vi flera gånger både 2022 och 2023 och kommer att göra i år också, säger Kalle Anrell.

Han fortsätter:

– Vi har anmälningsstopp 31 mars. Men det gäller att skynda på här också eftersom det kommer att stängas klasser tidigare än vid månadsskiftet, säger Kalle Anrell. 

Anmäl ditt lag här: https://alvsjocupen.cups.nu/

3-5 maj: Älvsjöcupen

Plats: 10 hallar i södra Stockholm.

Klasser: P13-HJ, F13-DJ.

Hemsida: https://alvsjocupen.cups.nu/