Notification

Uppsala Summer Games: "Ser fram emot en innebandyfest"

Samla kompisarna och spela nya 3 mot 3-cupen i sommar!

Innebandy är den dominerande sporten i Uppsala och nu planerar man för en folkfest för innebandyälskare sommartid. Uppsala Summer Games är den nya utomhusturneringen som kommer att spelas på nio planer på klassiska idrottsområdet Studenternas. Matcherna spelas 13-16 juni i 3 mot 3-form.

Turneringen innehåller många olika klasser för att kunna välkomna alla; knattar, ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner, parasport, studenter och företag. Det blir spel över en eller två dagar beroende på klass och antalet anmälda lag.

– Jag ser fram emot en innebandyfest inramad av sommarlov, musik, mat och såklart spelglädje där alla är välkomna att delta. Oavsett lag eller ordinarie klubbtillhörighet, säger Pernilla Johansson från arrangemangsteamet.

Missa inte chansen att bli en del av nya storsatsningen i innebandyns huvudstad, mer information och hur du anmäler ditt lag på: uppsalasummergames.se

Följ på Instagram: @uppsalasummergames

QR-kod till anmälan