Foto: Anders Andersson
#ibsilly

Målvakten på väg att byta SSL-lag

ANNONS

Den tredje säsongen i Endre kan bli målvaktens sista trots att hon inte vill lämna ön.

I söndags spelade Ellen Westberg en märklig SSL-match. Då möte Endremålvakten sin gamla klubb Karlstad, som i princip kunde säkra nytt kontrakt om de tog tre poäng. Men Westberg storspelade i målet och var en av Endres allra bästa spelare i 7-3-vinsten.

Det speciella var inte att det var hennes gamla klubb, utan kanske även hennes nya klubb som hon hindrade från att säkra kontraktet. För enligt P4 Gotland är Westberg på väg till Karlstad nästa säsong och målvakten bekräftade även att det pågår förhandlingar med Karlstad, fast hon helst inte vill lämna Endre.  

– Det var tre viktiga poäng och att bidra till att Endre till slutspel för 20:e året i rad är ju helt fantastiskt. Men det är tufft... Det är min gamla klubb, och det har varit lite skriverier att jag skulle vara klar där så det blir lite tankar. Jag kände mig lite klämd inför situationen. Men ja, jag är ju i Endre just nu. Det var mycket tankar men eftersom man inte får spela så mycket var det bara för mig att gå in och ta den chans jag har för att visa vad jag går för, sa Westberg till Hela Gotland om situationen

Frida Görtz och Ellen Westberg. Foto: Per Wiklund

Westberg sa både till P4 Gotland och Hela Gotland att hon helst hade varit kvar i Endre men som det såg ut nu fanns det ingen chans att vara det. Enligt tidningen så är en anledning att klubben sagt att Frida Görtz är klubbens första val mellan stolparna. 

– Det är väl vissa diskussioner som inte har gått så bra mellan mig och föreningen. Nu tittar jag mig runt för att få mina bästa förutsättningar och möjligheter att utvecklas dit jag vill. Vi har lite olika syn på situationen tyvärr. Jag vill också ta en plats i landslaget och då måste jag göra det som ger mig bäst förutsättningar, säger Westberg till Hela Gotland.


SSL-spelaren: "Idol var aldrig något för mig"

TV: Pixbobacken Anton Fylke minns tillbaka på när han gick vidare i TV4-programmet Idol, och sedan hoppade av.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama Revansch och tre poäng för Endre Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad

Den här artikeln handlar om: