ssl
Foto: Bejto Demiri/Expressen
SSL (Dam)

Klara för degradering – målvakten poängbäst

ANNONS

Efter dagens match mot Kalmarsund står det nu klart att nykomlingarna spelar i allsvenskan nästa säsong.

Nykomlingarna Lockeruds sejour i SSL blev kortvarig när man efter dagens match mot Kalmarsund blev klara för nedflyttning. En 6-2 förlust för Lockerud gjorde att nedflyttningen blev ett faktum. Det blev en match där Lockerud aldrig målmässigt var nära att nå Kalmarsund. Lockeruds målvakt Felicia Johansson var trots förlusten rätt så nöjd med prestationen.

– Jag tycker att vi gör en bra match idag, vi gör egentligen allt för att kunna vinna den här matchen. Jag tycker att vi förtjänar ett par kassar till, men det är väl det sista som inte riktigt finns där, säger Felicia Johansson i Expressens sändning 

Målvakten stod för två assist och var poängbäst i laget i dagens match. Själv säger hon såhär om sina två assist:

– Det var väl på tiden om man får säga så, jag har varit nära väldigt många gånger att göra mål på mina utkast, men de har inte riktigt suttit så det var väl skönt att det till slut blev ett par (assist), säger Johansson till Expressen. 

Kalmarsund tog samtidigt viktiga poäng och har satt sig i en bra position för att ta sig till slutspelet då Malmö tappade poäng tidigare under söndagen.

Se höjdpunkter och Johanssons assist i spelaren ovan. Bilder från Expressen.

 

Matchrapporter: Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Kalmarsund Tre matchbollar för Thorengruppen efter ny seger Smakstart för Thorengruppen – vann mot Kalmarsund Dominika Buczek gjorde två mål när Kalmarsund vann mot IBK Lund Målfest när Thorengruppen krossade Lockerud/Mariestad i Thoren Arena

Den här artikeln handlar om: