IBK Lidköping förlorade mot Linköping FBC

Linköping vann på bortaplan mot Lidköping

Linköping vann mötet i division 1 Mellersta herr på bortaplan mot Lidköping, med 11-7 (4-4, 5-1, 2-2).

– Släpper in lite för enkla kassar. Samtidigt så är de svårt att motivera sig till fullo de här sista matcherna när man ligger i ingenmansland, tyckte Lidköpings tränare Jonas Olsson, efter matchen.

Linköpings tränare Marcus Johansson om matchen:

– En typisk sista match för säsongen med mycket slarv och misstag. Men skönt att vi tar tag i det och avslutar säsongen med en vinst.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 4-4 och resultatet var 4-4 efter en perioders spel.

I andra perioden var det Linköping som var starkast. Laget vann perioden med 1-5 och ställningen efter två perioder var 5-9.

Tredje perioden slutade 2-2 och Linköping vann matchen med 11-7.

Björn Andersson gjorde två mål för Linköping och två assist och Jack Linderson stod för tre poäng, varav två mål.

Lidköping har en vinst och fyra förluster och 34–35 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Linköping har fyra vinster och en förlust och 55–19 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången innebär att Lidköping slutar på sjätte plats och Linköping på tredje plats.

Matchrapporter: Linköping vann på bortaplan mot Lidköping Jonsson och Engström säkrade segern för Surahammar mot Lidköping Linköping utklassade IBF Norrköping på hemmaplan Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping Linköping fortsätter skörda segrar hemma – vann med 9-5 mot Surahammar