Foto: Per Wiklund
Superligan

Linköping skrällde mot Storvreta - Falun upp jämsides i poäng

ANNONS

Oväntade poäng till Linköping och Karlstad i näst sista omgången av SSL.

Efter Helsingborgs kämpiga 5-4-seger mot Hagunda följde två mindre väntade resultat i SSL på lördagen. Bottenlaget Karlstad lyckades kryssa hemma mot tabelltvåan Falun efter ordinarie speltid, och även om extrapoängen gick till dalalaget så var det en poäng till värmlänningarna som de flesta inte hade räknat med.

– En väldigt bra insats återigen, tycker andra perioden är vår bästa för säsongen men vi får inte den utdelning vi förtjänar. I sudden death har Falun det mesta och var förtjänta av extrapoängen. Men vi är väldigt nöjda med vår insats, säger Karlstads klubbchef Michael Bergqvist till Innebandymagazinet

Faluns tränare Thomas Holmgren:

– Högt tempo och tuffa dueller från start. Skön match att ha i ryggen inför ett slutspel. Nu blickar vi framåt mot en härlig vår.

De två poängen för Falun innebär att de går upp på lika många (60) poäng som serieledarna Storvreta, men med sämre målskillnad. Uppsalalaget förlorade nämligen hemma mot Linköping med 2-3. Segerskytt för östgötarna blev Emil Lögdberg. Se highlights i klippet nedan!

Den här artikeln handlar om: