Bilder: Innebandy.tv
Allsvenskan

KLART: Åtta lagen som kvalar mot herr-SSL

Åttonde och sista laget från allsvenskan blev klart för SSL-kval på lördagen.

Strängnäs behövde en poäng för att säkra sin kvalbiljett i allsvenskan södra när man tog emot Lund på lördagen, och en poäng var precis vad man tog. Adam Nilsson, vem annars, var det som kvitterade till 3-3 i tredje perioden vilket blev det poängräddande målet. Sedan var det Lund som tog extrapoängen i förlängningen med sitt 3-4-mål och det betyder att de minst kommer att få kvala för att gå till nya allsvenskan, i bästa fall tar de femteplatsen och säkrar kontraktet direkt. Det svaret får vi nästa vecka.

SSL-kvalet startar helgen 23-24 mars.

Se highlights från Strängnäs-Lund i klippet ovan!

Matchrapporter: Uddamålsseger för Strängnäs som besegrade Lillån IBK Strängnäs kvalklart trots förlust mot Lund Elit Partille tog revansch på Strängnäs Storseger för Strängnäs – 12-6 mot Fristad Dålig första period sänkte Fagerhult Habo