Foto: Per Wiklund/Aftonbladet
Svenska Cupen

Osäkert kring när Galante är tillbaka

ANNONS

Trots ett besök på akuten är det fortfarande oklart hur länge stjärnan blir borta.

Det var i onsdagens cupfinal som Galante Carlström blev liggandes efter en situation med Pixbospelaren Felix Lanver På bilderna ser det ut som att Felix Lanver trycker till Galante Carlström i slottet.

– Jag kommer faktiskt inte helt ärligt ihåg så mycket eftersom han kom och tacklade mig i ryggen, så jag såg inte själva tillfället. Jag har fått höra i efterhand att det var en situation i slottet och bollen är ju inte där. Om bollen kommer dit så vill han väl sätta stopp. Antagligen är det klubban eller knytväven som han håller klubban i som sätter sig i ryggen. Det är som sagt vad andra sagt, jag har själv inte sett situationen i efterhand, berättar Galante Carlström.

Efter ett besök på akuten så kunde läkaren konstatera vad för skada det rörde sig om.

– Jag var upp till akuten direkt efter matchen för att kolla upp var det var för något, jag visste ju att det var något, men inte vad det var. Läkaren konstaterade att det var en revbensfraktur, förklarar Galante Carlström.

När Galante Carlström är tillbaka är väldigt osäkert berättar han själv:

– Jag vet faktiskt inte, jag ska träffa våran fysioterapeut ikväll för att se vad han säger. Men jag vet inte, jag har inte haft det innan. Jag tror väl inte man ska spela med en fraktur utan man får nog vänta tills det läkt lite. Men hur länge det tar får experterna avgöra.

Galante Carlström berättar också lite om hur han såg på gårdagens finalförlust:

– Det är ingen bra prestation från vår sida, speciellt inte fem mot fem. Jag tycker att det har varit rätt dåligt under hela säsongen, speciellt från vår formation måste jag vara ärlig och säga. I fem mot fem spelet så vinner Pixbo rätt överlägset, de skapar mer lägen, de löser våran press rätt bra och de är bättre i fem mot fem helt enkelt. 

Även Rasmus Enström klev av med en skada i finalen. Den skadan rörde sig om en knäskada, men Innebandymagazinet har i skrivande stund inte lyckats fått svar av Enström om hur skadeläget ser ut för honom.

Se situationen ovan. Bilder från Aftonbladet. 

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun

Den här artikeln handlar om: