Foto: Per Wiklund
SSL (Herr)

Ahrén borta resten av säsongen

ANNONS

Tvingades till operation efter en miss från vården.

I helgen ställdes Helsingborg mot Nykvarn. Däremot saknades Hampus Ahrén på grund av en skada. Till LT berättade Ahrén varför han var borta:

– Jag behövde sy några stygn i benet, det var därför.

När Ahrén fick frågan om skadan svarade han såhär till LT:

– Nej, det var lite klantigt, jag slant med en kniv, det var bara jag, så råkade jag snitta upp benet och så jag behövde sy och det var därför jag inte kunde spela.

Det skulle dock inte sluta där. När han kommit hem från sjukhuset så märkte han att något inte stod rätt till. En inre blödning skapades i benet då sjukvården missat att stoppa det blödande blodkärlet. Då tvingades Ahrén till en operation. Allt gick bra med operationen, men Nykvarn skriver såhär om Ahréns rehab på sin hemsida:

"Vi förväntar oss att Hampus återvänder inom en snar framtid, men skadan kommer tyvärr att hålla honom borta från spel resten av säsongen. Vi önskar Hampus en snabb återhämtning och ser fram emot hans återkomst på planen.”

Trots att Ahrén skadat sig så var han med i laguppställningen före matchen i lördags. 

– Det var väl inte riktigt klart hur länge man såg att det skulle läka och så vidare, berättar Ahrén för LT.

Helsingborg gick vinnande ur matchen mot Nykvarn i helgen, efter att vunnit med 6-5 efter straffar.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för Linköping – efter 7-6 mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF

Den här artikeln handlar om: