Finspång vann mot Skövde IBF

Seger för Finspång – steg åt rätt håll mot Skövde

Finspång har haft en tuff period med fyra förluster i följd i division 1 Mellersta herr. Men hemma mot Skövde bröts den tunga sviten. Det blev 4-2 (1-0, 1-1, 2-1) i matchen i Arena Grosvad.

Finspång tog ledningen efter 19.52, genom Melker Vastesson på pass av Edvin Schölin. Finspång gjorde 2-0, återigen genom Melker Vastesson efter 11.20 i andra perioden och tog ett rejält grepp om matchen.

Skövde reducerade dock till 2-1 genom Johansson Niclas Ljungkvist efter 19.01 av perioden. Finspång gjorde dock två mål i tredje perioden och gick från 2-1 till 4-1, båda målen av Edvin Schölin. Målen punkterade matchen.

Adam Widercrantz reducerade dock för Skövde med bara två minuter kvar att spela och gav matchen liv igen.

Finspångs Edvin Schölin stod för två mål och ett assist.

Med två omgångar kvar är Finspång på åttonde plats i tabellen, och Skövde är på nionde plats.

Nästa motstånd för Finspång är Åby. Lagen möts lördag 2 mars 14.00 i Åby Arena.

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Ledberg – som åker ur serien Formstarka IBF Västerås vann mot Skövde Åby vann hemma mot Finspång Seger för Finspång – steg åt rätt håll mot Skövde Fem raka segrar för IBF Västerås – efter 5-4 mot Finspång