Lindome vann mot Olofström

Moa Wahlström stor matchhjälte när Lindome slog Olofström

Lindome tog till slut hem segern mot Olofström i matchen hemma i Almåshallen på lördagen. Moa Wahlström blev matchhjälte med sitt avgörande 7-6-mål med bara 24 sekunder kvar av matchen. Matchen i Allsvenskan västra/södra dam slutade 7-6 (5-1, 0-3, 2-2).

Lindome tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.35 genom Kajsa Högemark, och gick upp till 3-0 innan Olofström svarade.

Innan perioden var över hade Lindome ryckt åt sig ledningen med 5-1. Olofström förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 0-3 och ställningen efter två perioder var 5-4.

Tredje perioden slutade 2-2 och Lindome vann matchen med 7-6.

Kajsa Högemark gjorde två mål för Lindome och ett målgivande pass och Moa Wahlström stod för ett mål och två assists.

Det här var Lindomes tredje uddamålsseger den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Lindome på fjärde plats i tabellen, medan Olofström är på sjunde plats.

I nästa omgång har Lindome Fristad hemma i Almåshallen, lördag 2 mars 14.00.

Matchrapporter: Craftstaden fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Förlust för Lindås trots mål av Victoria Wallenstam och Alice Bengtsson Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad Jönköping ny serieledare efter 14-1 mot Olofström