Notification
Foto: Per Wiklund

Gamechanger Camp – ett måste för dig mellan 13-16 år

Svensk innebandyns nya stjärnor Gabriel Kohonen och Hanna Nordstrand har lagt många sommarlov på Selected Player i Uppsala för att utveckla sitt spel och teknik.

Nu kan föräldrarna göra intresseanmälan för sina barn

Gamechanger Camp signerat organisationen Selected Player som beskrivs som en talangfabrik och har format mängder av Sveriges elit- och landslagsspelare under 2000-talet är tillbaka i sommar.

– Vi är till för de spelare som vill nå långt med sin innebandy och lägga de bästa tekniska grunderna. Vi har metoden som fungerar. Innebandyn blir roligare ju bättre du blir, säger arrangören och innebandylegenden Jonathan Kronstrand med många VM- och SM-guld på sin meritlista.

Storvreta IBK och A-landslagets nya stjärnskott Gabriel Kohonen var alltid en av dem som nötte hårdas och mest på teknikbanorna som väldigt ung och lovande spelare. Hans rappa spelstil och magiska klubbteknik har tagit alla i svensk innebandy med storm denna vinter.

– Jag tycker Keytraining är en bra specifik träning som utvecklar din teknik till nya nivåer, du får träna på olika scenarios som du kommer stöta på under en match till exempel. Selected Player överlag är ett roligt läger där man får träffa massa nya vänner men framförallt träna massa innebandy.

En stor nyhet för sommaren 2024 är att föräldrar kan intresseanmälan sina barn via ett formulär på Selected Players hemsida. När väl anmälan är gjord kontaktas närmaste ledare i spelarens lag för att bekräfta nivån på spelarens innebandykunskaper.

Hanna Nordstrand som vann VM-guld för Sverige i Singapore för två månader sedan och utsägs till årets rookie i SSL 2023 har många goda minnen efter sina år tillsammans med Selected Player

– Jag älskade att delta på Selected Player camperna, det var det perfekta tillfället att träffa nya kompisar och spela innebandy. Teknikträningen har varit väldigt givande för min del, även fast det där och då kändes jobbigt att behöva nöta i timmar. Idag ser jag att det gett mycket resultat.

Under Gamechanger Campen så tränar spelare ihop från olika delar av landet och nöter och nöter på olika teknik-skills som gör dig snabbare på innebandyplan med klubba och boll.

– Idag använder jag min individuella teknik när jag anfaller en mot en, och kan lösa knepiga situationer när jag blir pressad av motståndarna bakom egen samt motståndarnas målbur i SSL eller med A-landslaget. Att ha en bra teknik ger mig mer tid och utrymme att ta mig förbi mina motståndare.

Föräldrar kan göra intresseanmälan för sina barn här