Foto: Idrottsfoto
SSL (Dam)

Julie Gidske riskerar att missa resten av säsongen

ANNONS

Röntgen väntar för Gidske under onsdagen: "Inställd på att säsongen är över för mig"

Det var under förlustmatchen mot Falun i lördags som Lockerudspelaren Julie Gidske åkte på en tackling av en Falunspelare. Såhär förklarar backen situationen själv:

– Jag och en Falunspelare skulle springa mot bollen och då tacklade hon mig innan jag ens hann fram till bollen. Jag var inte beredd på det för jag la hela min vikt på högra sidan och även knät då hon tryckte till från vänster. Det blev en smärtsam kollision, berättar Julie Gidske för Mariestads-Tidningen.

Julie Gidske har tidigare skadat sitt knä och drog den gången av korsbandet. Denna gång har hon dock kunnat belasta benet och knäet lite grann.

– Det känns ändå okej, men det är ostabilt. När jag belastar det gör det inte ont, mer om jag ska vända mig, säger Julie Gidske i en intervju med Mariestads-Tidningen.

Till Mariestads-Tidningen ger Gidske också sina tankar kring kommande matcher:

– Jag är inställd på att säsongen är över för mig och jag räknar inte med match på söndag. Det ska mycket till för att det ska ske magiska under.

Lockerud ligger i skrivande stund på en sistaplacering i SSL och riskerar nedflyttning, med sex matcher kvar att spela. I nästa match möter man KAIS Mora på bortaplan.

Matchrapporter: Målfest när Thorengruppen krossade Lockerud/Mariestad i Thoren Arena Warberg besegrade Lockerud/Mariestad efter Hilma Ahnlunds dubbel Lockerud/Mariestad klart för nedflyttning – efter förlust mot Kalmarsund Linnéa Wallgren tvåmålsskytt för Karlstad i segern mot Lockerud/Mariestad Endre vände underläge till seger

Den här artikeln handlar om: