Notification
Foto: Joel Olofsson

Innebandysveriges bästa påskfirande med FCH Påskcup

Helsingborg, Sverige – FC Helsingborg är stolta över att meddela att de kommer att vara värdar för den årliga FCH Påskcup, som äger rum den 29-31 mars 2024.

Denna innebandyfest kommer att hållas i de prestigefyllda arenorna, Helsingborg Arena och Idrottens Hus.

En Unik Upplevelse Under Ett Och Samma Tak

FCH Påskcup erbjuder en unik upplevelse för deltagarna genom att ha alla matcher och aktiviteter under ett och samma tak. Detta innebär inte bara enklare logistik för lag och besökare, utan också en mer sammanhållen och intensiv tävlingsatmosfär.

Fokus på Hållbarhet och Gemenskap

"Vårt fokus ligger på hållbarhet och gemenskap," säger en Joel Olofsson för FC Helsingborg. "Vi strävar efter att skapa en minnesvärd och inkluderande miljö där spelare från olika bakgrunder kan mötas, tävla och dela sin passion för innebandy. Vi tycker det är viktigt att hålla allt på samma plats för minimera resorna".

Minnesvärt Finalarrangemang

I år lägger FCH Påskcup extra fokus på finalarrangemanget för att ge alla deltagare en känsla av att vara SSL-spelare. "Vi vill att varje spelare ska känna sig som en stjärna när de kliver ut på planen för finalen," förklarar arrangören.

Perfekt för Föreningar

FCH Påskcup är designad för att stärka sammanhållningen inom föreningar. Tidigare år har flera lag från samma förening åkt till turneringen och stöttat varandra. Detta format har visat sig vara framgångsrikt för att bygga laganda och föreningskänsla. Det blir en bra avslutning på säsongen.

Boende och Måltider

För att underlätta deltagarnas vistelse erbjuds boendealternativ i både skolmiljö och på hotell. Skolboendet inkluderar alla måltider, medan hotellalternativet innefattar frukost och kvällsmat. Det finns även möjlighet att köpa till lunchpaket för de som önskar.

Anmälan och Information

Lag som är intresserade av att delta i FCH Påskcup 2024 uppmanas att anmäla sig snarast. Mer information och anmälningsformulär finns på evenemangets officiella webbplats, påskcup.se. "Vi ser fram emot att välkomna lagen och deras supporters till Helsingborg för en minnesvärd helg fylld med spänning och sportglädje," avslutar Joel Olofsson för FCH Påskcup.

www.påskcup.se

Kontakt:
Joel Olofsson
joel@fch.nu