Foto: Per Wiklund
SSL (Herr)

AIK-forwarden blir borta resten av säsongen

ANNONS

En skada i handen ser ut att ha avslutat forwardens säsong. "Jag kan spela en SM-final om det krävs"

Det var efter en duell mot Växjö för två omgångar sen, som Oskar Hagberg ådrog sig en skada i handen. Dagarna efter besökte han sjukhuset för att kolla upp den svullna handen. Istället för att åka upp på träning efter kontrollen så kom han istället hem med gips från sjukhusbesöket.

– Det var nån ligamentsgrej som hade gått sönder i handen verkar det som, säger Hagberg till Innebandymagazinet.

När Hagberg är klar för att spela innebandy igen är osäkert, men en sak som är säkert är att det inte blir någon innebandy på några veckor framöver åtminstone.

– Inte helt spikat, men jag var hos ortopeden igår och då gjorde han lite tester. De har skickat en remiss till sjukhuset för att göra en operation. Delvis ska jag få den (remissen), så det är någon vecka där och sen är det runt fem veckor med gips efter en operation, berättar Hagberg.

När Innebandymagazinet frågar om det då innebär att säsongen är över svarar han: 

– Jag skulle tro det, jag kan spela en SM-final om det krävs, säger Hagberg med ett skratt.

Ikväll tar AIK emot serieledarna Storvreta på hemmaplan. Utöver Hagberg så saknas även Linus Hellqvist (sjuk), Daniel Ring och Filip Wiklund (båda med muskelskador) till kvällens match meddelar AIK på X (tidigare Twitter).


TV: Borde VAR införas på innebandyns SM-finaler?

SSL-domaren Thomas Andersson: "Underminerar auktoriteten hos domaren"


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Storseger för Storvreta borta mot AIK

Den här artikeln handlar om: