Foto: Per Wiklund
SSL (Dam)

SSL-konkurrenten hoppas kunna värva Bäckstedt

ANNONS

Flera klubbar jagar Ellen Bäckstedt, som verkar blir kontraktslös efter säsongen. En klubb vill väldigt gärna få "hem" stjärnan.

Den för tillfället skadade Ellen Bäckstedt överväger söker ett klubbyte till nästa säsong och det finns många klubbar som är intresserade enligt Helagotland. Vart Bäckstedt eventuellt kommer ta vägen verkar dock vara långt ifrån bestämt. En klubb som tidigare år och även i år är väldigt intresserade av Bäckstedt är Kalmarsund. 

– För oss är det självklart en no-brainer att vi vill ha hem Ellen, som givetvis skulle vara en viktig pusselbit i vår fortsatta satsning. Man får inte glömma att det bara är vårt andra år i SSL. Ellen vet om vårt intresse och det är väl där det ligger. Vi hoppas och vill, och har haft nån sms-kontakt. Där står vi nu, säger Kalmarsunds Viktor Sheffield till Helagotland.

Att Bäckstedt och hennes agent Greger Wanderfeldt varit i kontakt med Kalmarsund kan Wanderfeldt bekräfta för Helagotland: 

– Nu har Kalmarsund visat att de är att räkna med. En bra organisation och så, men vi har inte kommit längre med dem i år än någon annan gång. De visar starkt intresse, på ett konkret sätt också. Men vi har inte fortsatt någon dialog med Kalmarsund, och de är inte den enda klubben.

Däremot är det många klubbar som visat intresse för stjärnan och hennes framtida klubbadress är fortfarande oklar, iallafall för alla utomstående.

– Jag har väl en handfull klubbar som visat seriöst intresse och som vill bygga nästa säsongs trupp runt henne. Och så har det väl varit de senaste åren. Hon har ju alltid varit bra och är en spelare som bryter mönster, säger Wanderfeldt till Helagotland.

Forwarden är knäskadad just nu och väntas vara tillbaka till slutspelet, förutsatt att Endre håller sig kvar på slutspelsplatsen.


TV: Borde VAR införas på innebandyns SM-finaler?

SSL-domaren Thomas Andersson: "Underminerar auktoriteten hos domaren"


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Kalmarsund Täby avgjorde matchserien mot Endre Tre matchbollar för Thorengruppen efter ny seger Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Smakstart för Thorengruppen – vann mot Kalmarsund

Den här artikeln handlar om: