Superligan

Stenhårda kritiken: "Det är skrämmande"

Karlstad-tränaren Daniel Andersson var rejält upprörd över insatsen mot Åkersberga.

Karlstad spelade under söndagen en riktig sexpoängsmatch när man mötte Åkersberga på hemmaplan. Värmländskorna fick en riktig drömstart på matchen och ledde med 3-0 efter första perioden, men när slutsignalen ljöd så hade Åkersberga vänt på steken och vunnit med 6-4.

Därmed står lagen på samma poäng, 15. Karlstad ligger just nu före i tabellen, precis över nedflyttningsstrecket då man har bättre målskillnad.

Daniel Andersson, assisterande tränare i Karlstad, skrädde sedan inte orden när han recenserade lagets insats.

– Det är skrämmande. Det är en skrämmande insats i andra perioden. Vi spelar inte alls som vi ska, sa han till Värmlands Folkblad efter matchen.

– Det är i andra perioden vi tappar matchen. Jag tror att vi har tre skott på mål. Det är jätteuselt och det fick tjejerna höra. Jag tycker tjejerna gör en helt okej tredje period men det räcker ju inte tyvärr när vi tappar allt i andra.

Mattias Karlsson, huvudtränare i Karlstad, saknades i gårdagens match då han var iväg med Kanadas herrlandslag, där han är förbundskapten.

Karlstad har en dalande formkurva där man gått nio raka matcher utan att vinna efter full tid. I kommande omgång ställs man borta mot tabellfemman Falun.

TV: Borde VAR införas på innebandyns SM-finaler?

SSL-domaren Thomas Andersson: "Underminerar auktoriteten hos domaren"

Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad Efterlängtad seger för Täby – steg åt rätt håll mot Karlstad Endre slutspelsklart efter seger mot Karlstad Linnéa Wallgren tvåmålsskytt för Karlstad i segern mot Lockerud/Mariestad Efterlängtad seger för Karlstad – steg åt rätt håll mot Kais Mora