Notification

Sista chansen - anmäl ditt lag till Mölndals Ungdomscup!

Drygt en vecka kvar att anmäla sig till Mölndals Ungdomscup, en rolig avslutning på säsongen.

Mölndals Ungdomscup (MUC) har funnits i många år och är fortsatt populär. Förra året deltog 85 lag under helgen med tävlande klasser. Både från Göteborg med närområde och också många mer långväga gäster, från till exempel Värmland, Skåne, Norge, Danmark och Tjeckien. Under 2023 lockade MUC 162 hotellgäster och 172 spelare och ledare som bodde på skola.

– Ledorden för MUC är alltid kvalité och innebandyglädje. Det handlar inte bara om matcher, mål och resultat. Nästan lika viktigt är cuplivet utanför sargen med människor, möten, övernattningar och bra måltider, berättar Petra Edwards från cuporganisationen och fortsätter:

– I och med att MUC inte satsar på att vara en storskalig massproduktion är det en superbra cup att både ha som första cup och en cup dit man vill återvända till som en härlig avslutning på säsongen.

2024 års upplaga är uppdelad i kämpande och tävlande Klasser under två helger. Kämpande klasser (i år födda 2013 och 2012) spelar 13-14 april, 4 mot 4 + målvakt. Allt spel sker i en hall – Aktiviteten - vilket gör att det blir härligt häng i en hall med många glada innebandyspelare.

Tävlande klasser (från födda 2011 till junior – max födda 2005) spelar i flera hallar i Mölndals kommun – från fredag kväll till och med söndag eftermiddag/kväll 19-21 april.

Sista anmälningsdagen är 28 februari. Det finns ännu platser i de flesta klasserna men anmälningarna börjar rulla in nu under februari så passa på att säkra ditt lags plats. Cupen tar emot anmälningar efter 28 februari enbart i mån av plats.

Anmälan på: https://muc.cups.nu
Instagram: @molndalmuc
Facebook: Mölndals UngdomsCup