Partille vann mot Fristad

Målfest när Partille krossade Fristad i Partillebohallen

Partille hade inga problem med Fristad i Allsvenskan södra herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 20-5 (4-1, 6-2, 10-2).

– Fullt ös från första minuten. Efter vi fick hål på dem så kändes det väldigt bra. Man märker ju att Fristad haft en tung säsong och vi kände att vi var tvungna att utnyttja det i slutet då det kan bli väldigt jämnt för oss. Kul att Teodor (dubbellicens från Pixbo akademi) fick glänsa i poängskörden. Men annars en bra genomförd match av samtliga och något vi verkligen behövde! Hoppas verkligen Fristad tar lite poäng innan säsongen är över, kommenterade Partilles tränare Ricard Carlsson efter matchen.

Riktigt bra var Teodor Stenberg, som stod för hela fem mål för Partille.

I första perioden var det Partille som var starkast. Laget vann perioden med 4-1.

Även i andra perioden var det Partille som var starkast. Laget vann perioden med 6-2 och ställningen efter två perioder var 10-3.

Partille vann också tredje perioden 10-2 och matchen med hela 20-5.

Partilles Teodor Stenberg stod för fem mål och tre assists, Albin Jansson gjorde fyra mål och tre målgivande passningar, Linus Gustafsson gjorde tre mål och spelade dessutom fram till tre mål, Andre Landin gjorde tre mål och tre målgivande passningar, Patrik Malmström gjorde två mål och spelade dessutom fram till tre mål och Johan Främberg gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål. Jonas Similä gjorde två mål och spelade fram till ett mål för Fristad.

Med fyra omgångar kvar är Partille på sjunde plats i tabellen, och Fristad är på tolfte plats.

Partille tar sig an Lund Elit i nästa match borta lördag 24 februari 13.00. Fristad möter samma dag 14.00 Strängnäs hemma.

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Storseger för Lund Elit hemma mot Fristad Revansch och tre poäng för Lillån IBK Fagerhult Habo får sikta på kval trots seger mot Fristad Partille tog revansch på Strängnäs