Träslövsläge IF vann mot Kungälv

Kungälv besegrade på bortaplan av Träslövsläge

Kungälv fick se sig slaget i mötet med Träslövsläge på bortaplan i division 1 västra Götaland herr, med 6-7 (1-1, 2-4, 3-2).

Segermålet för Träslövsläge stod Love Björklund för 15.24 in i tredje perioden.

Första perioden var jämn. Träslövsläge inledde bäst och tog ledningen genom Anton Frejd efter 6.31, men Kungälv kvitterade genom Sebastian Dahlbom efter 14.19. I andra perioden var det Träslövsläge som var starkast. Laget vann perioden med 4-2 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Kungälv var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-3 men Träslövsläge kunde hålla undan och vinna matchen med 7-6.

Erik Andreasson gjorde två mål för Kungälv och spelade fram till två mål och Sebastian Dahlbom stod för tre poäng, varav två mål. Victor Back gjorde två mål och totalt tre poäng för Träslövsläge.

Förlusten var Kungälvs andra uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Träslövsläge på sjätte plats i tabellen, medan Kungälv är på fjärde plats.

Söndag 25 februari 14.45 spelar Kungälv hemma mot Zenith.

Matchrapporter: Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Tung bortaförlust för Pixbo mot Träslövsläge Felix Jansson och Victor Wennroth målskyttar när Zenith förlorade Kungälv tog revansch – 6-2 mot Pixbo Alingsås besegrade på hemmaplan av Träslövsläge