Malmhaug förlorade mot Hovshaga AIF
Montage
Matchrapport

Linus Persson tvåmålsskytt när Hovshaga vann mot Malmhaug

ANNONS

Det blev Hovshaga som vann matchen borta mot Malmhaug i division 1 södra Götaland herr på lördagen. 4-7 (3-2, 0-2, 1-3) slutade matchen.

Segern var Hovshagas sjätte på de senaste sju matcherna.

Malmhaug var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-2.

I andra perioden var det i stället Hovshaga som hade greppet. Laget vann perioden med 0-2 och ställningen efter två perioder var 3-4.

5.48 in i tredje perioden nätade Hovshagas Mattis Wiberg framspelad av Noah Alex och ökade ledningen för Hovshaga.

7.57 in i perioden slog Andreas Hansson till återigen på straff och reducerade för Malmhaug. Fler mål än så blev det inte för Malmhaug.

Efter 17.18 slog Linus Persson till på nytt framspelad av Noah Alex och ökade ledningen för Hovshaga.

Hovshaga punkterade matchen med ett 4-7-mål med fyra sekunder kvar att spela genom Adam Axelsson på pass av Mattis Wiberg. 4-7-målet blev matchens sista.

Noah Alex och Mattis Wiberg gjorde ett mål och tre assist var för Hovshaga. Andreas Hansson gjorde två mål för Malmhaug och spelade dessutom fram till ett mål för Malmhaug.

Med tre omgångar kvar är Malmhaug på elfte plats i tabellen, medan Hovshaga leder serien.

Hovshaga tar sig an CL98IC A i nästa match borta fredag 23 februari 19.30.

Matchrapporter: Stort jubel när Hovshaga säkrade seriesegern med vinst mot Olofström Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Hovshaga kvalklart efter seger mot Vetlanda Klar seger för Olofström – vann med 10-4 mot Malmhaug Jonathan Ronsten gjorde två mål för CL98IC A i segern mot Hovshaga

Den här artikeln handlar om: