Pixbo Wallenstam IBK vann mot Hagunda IF

Islossning i tredje – Pixbo vann klart mot Hagunda

Bortalaget Hagunda hängde med i matchen mot Pixbo in i tredje perioden. Men där fick Pixbo rejäl utdelning. Till slut blev det hela 8-3 (4-1, 0-1, 4-1) i matchen i SSL herr.

Segern var Pixbos femte på de senaste sex matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Pixbo var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4-1.

Efter 4.23 i andra perioden slog Axel Backström Lorentzi till, på pass av Hampus Hallén och reducerade åt Hagunda. Pixbo vann också tredje perioden 4-1 och ställningen efter tre perioder var 8-3.

Pixbos Felix Lanver stod för ett mål och två assists.

Det här betyder att Pixbo är kvar på fjärde plats, och Hagunda stannar sist, på 14:e plats, i tabellen.

Pixbo tar sig an Linköping i nästa match borta lördag 24 februari 15.00. Hagunda möter Thorengruppen hemma söndag 25 februari 16.00.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo