Skellefteå Utv förlorade mot Öjebyn

Skellefteå Utv chanslöst mot Öjebyn

Skellefteå Utv lyckades inte alls matcha Öjebyn i division 1 Norra herr, och föll tungt på hemmaplan med utklassningssiffrorna 7-12 (2-4, 0-4, 5-4).

– Bedrövlig insats av två domare som inte håller division 1-nivå. Sjukt trist för oss tyvärr. Öjebyn gjorde fick bra utdelning i andra perioden. Tycker att vi måste definitivt höja oss mer med spelet utan boll, kommenterade Skellefteå Utvs tränare Amir Chehrehnegar.

Öjebyn var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-4.

I andra perioden var Öjebyn starkast och gick från 2-5 till 2-8 genom mål av Joel Grape, Jesper Nordmark och Isac Zerpe. Skellefteå Utv hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 5-4 men Öjebyn kunde hålla undan och vinna matchen med 12-7.

Öjebyns Joel Grape stod för sju poäng, varav sex mål, Anton Andersson gjorde ett mål och spelade fram till tre mål och Jesper Nordmark gjorde ett mål och två assist. Alex Holmberg och Tim Nilsson gjorde två mål och ett assist var för Skellefteå Utv.

Med tre omgångar kvar är Skellefteå Utv på fjärde plats i tabellen, och Öjebyn leder serien.

Skellefteå Utv tar sig an Timrå i nästa match borta söndag 25 februari 15.00.

Matchrapporter: Skellefteå Utv utklassade Kiruna AIF – vann med 19-4 Oavgjort mellan IBK Luleå och Öjebyn IBK Luleås fina svit håller i sig efter 12-6 mot Skellefteå Utv Linus Wallin i målform – Timrå vann mot Skellefteå Utv Förlust för Gimonäs Umeå mot Öjebyn med 6-7