Lillån IBK vann mot Katrineholm

Lillån IBK för tuffa för Katrineholm – förlust med 0-3

Katrineholm fick se sig slaget i mötet med Lillån IBK på bortaplan i Allsvenskan västra/södra dam, med 0-3 (0-3, 0-0, 0-0).

– Vi kommer tyvärr inte upp i nivå denna match. Vi fick inte till de långa anfallen för att behålla trycket i offensivzon. Måste börja förvalta våra lägen mer genom att sätta bollen på mål, kommenterade Katrineholms tränare Andreas Sjöberg efter matchen.

Lillån IBK spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Ebba Löwdahl, Jessica Carlsson och Joanna Hjelm.

Andra perioden blev mållös. Tredje perioden blev mållös, och Lillån IBK höll i sin 3-0-ledning och vann.

Lillån IBK:s nya tabellposition är tredje plats, medan Katrineholm är på sjätte plats.

I nästa omgång har Katrineholm Västerås IBS borta i Mälarenergi Arena, lördag 17 februari 16.00.

Matchrapporter: Seger för Skoghall i toppmötet med Lillån IBK Katrineholm tvingas till kval trots seger mot GS 86 Katrineholm vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Huddinge IBS Stort jubel när Telge SIBK säkrade seriesegern med vinst mot Lillån IBK Seger för Katrineholm borta mot Skoghall