Järfälla Bele vann mot Tyresö Trollbäcken

Tredje perioden avgörande när Tyresö Trollbäcken föll mot Järfälla Bele

Tyresö Trollbäcken var med bra borta mot Järfälla Bele i Allsvenskan norra herr, men föll trots det med 4-5 (2-1, 0-1, 2-3). Avgörandet kom i tredje perioden, där Järfälla Bele var hetare.

– En jämn match där vi hade massor av chanser att avgöra, istället drog vi på oss två utvisningar i slutet på matchen som blev avgörande, kommenterade Tyresö Trollbäckens ledare Micke Öhman efter matchen.

Liam Perry slog till med bara fem sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 5-4-mål.

Tyresö Trollbäcken tog ledningen efter 6.33, genom Patrik Schantz framspelad av Daniel Gonzalez Palm.

Järfälla Bele kvitterade till 1-1 efter 7.10, när Liam Perry fick träff på pass av Oscar Kristensen.

Tyresö Trollbäcken tog ledningen på nytt efter 15.22, när Adam Kimström slog till på pass av Patrik Schantz.

Efter 12.53 i andra perioden slog Sam Madani till, på pass av Oscar Kristensen och kvitterade för Järfälla Bele. Järfälla Bele förde spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 3-2 och matchen med 5-4.

Oscar Kristensen gjorde ett mål för Järfälla Bele och fyra målgivande passningar.

I tabellen innebär det här att Järfälla Bele nu ligger på nionde plats. Tyresö Trollbäcken är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Tyresö Trollbäcken är Älvsjö. Lagen möts onsdag 14 februari 19.30 i Tyresöhallen.

Matchrapporter: Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien IBF Falun Utveckling slog Järfälla Bele i måljämn match i Guide Arena Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele