Lund Elit vann mot Nilsby

Lund Elit avgjorde med fyra mål i sista perioden

I två perioder hängde Nilsby hyggligt med i matchen borta mot Lund Elit. Men Lund Elit öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 9-4 (4-2, 1-1, 4-1) i matchen i Allsvenskan södra herr.

– En mycket skön seger. Känns som att vi gör en stabil match och har bra koll på läget hela matchen. Vi steppar upp någon extra nivå i sista och vinner vad jag tycker helt rättvist, kommenterade Lund Elits assisterande tränare Jakob Ericson.

Lund Elit var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4-2.

Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 5-3.

På bara 8.23 gjorde Lund Elit fyra raka mål när laget gick från 5-3 till 9-3.

Andreas Henriksson reducerade förvisso, men närmare än 9-4 kom inte Nilsby. Lund Elit tog därmed en säker seger.

Elvis Holm gjorde tre mål för Lund Elit och ett målgivande pass, Tevin Lindqvist hade fyra assists och Hugo Norlund stod för två mål och ett assist.

Det här betyder att Lund Elit ligger på sjätte plats i tabellen, och Nilsby är på tionde plats.

Onsdag 14 februari möter Lund Elit Höllviken borta 19.00 och Nilsby möter Lillån IBK hemma 19.30.

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby Storseger för Lund Elit hemma mot Fristad Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Strängnäs kvalklart trots förlust mot Lund Elit Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit