GS 86 förlorade mot Floda

Floda vinnare mot GS 86 – avgjorde i förlängningen

Det blev en riktigt spännande match när GS 86 mötte Floda i division 1 västra Götaland herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där Floda var starkast, och segerresultatet blev därmed 7-6 (2-3, 4-2, 0-1, 1-0). Matchhjälte blev Chriztopher Fåhraeus, som gjorde det avgörande målet 15 sekunder in i förlängningen.

– Vi tog absolut inte innebandyn framåt idag men vi tog viktiga poäng och känns skönt att studsa tillbaka efter en mindre bra match i torsdags, tyckte Flodas tränare Erik Enoksson, efter matchen.

GS 86 var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-2.

I andra perioden var det i stället Floda som hade greppet. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 5-6.

4.35 in i tredje perioden nätade GS 86:s Oscar Nahlbom på pass av Kevin Björklund och kvitterade för GS 86.

Men Floda avgjorde matchen med -1.45 kvar att spela ännu en gång genom Chriztopher Fåhraeus på pass av Daniel Jakobsson.

Chriztopher Fåhraeus gjorde fyra mål för Floda och André Schoultz hade tre assists. Jonathan Johansson stod för tre poäng, varav två mål för GS 86 och Kevin Björklund hade tre assists.

Båda lagen har nu tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, GS 86 med 37–29 och Floda med 21–24 i målskillnad. Det här var Flodas fjärde uddamålsseger.

Med fyra omgångar kvar är GS 86 på nionde plats i tabellen, medan Floda är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Floda är Skoghall. Lagen möts lördag 17 februari 15.00 i Nova Floda Sportcenter.

Matchrapporter: Mölndals IBF föll – trots comeback mot GS 86 Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Backadalen en lätt match för Floda som vann klart Storseger för Skoghall hemma mot GS 86