Åstorp/Kvidinge vann mot FBC Karlskrona

Åstorp/Kvidinge slog Karlskrona efter Jonathan Rosengrens dubbel

Det blev Åstorp/Kvidinge som gick segrande ur mötet med Karlskrona i division 1 södra Götaland herr på hemmaplan, med 8-5 (3-3, 2-1, 3-1).

– Viktigt med en seger så vi fick stopp på förlustraden som hade kommit upp till tre raka. Ingen höjdarmatch men vi blixtrar till emellanåt och gör ett par fina kassar. Nu har vi börjat jakten på topp-2 platserna, kommenterade Åstorp/Kvidinges tränare Conny Camper.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 3-3 och resultatet var 3-3 efter en perioders spel.

Åstorp/Kvidinge startade också andra perioden vassast. Laget gick från 3-3 till 5-3 genom mål av Mattias Bremer och Andreas Bremer innan Karlskrona svarade och gjorde 5-4 genom Melker Rigbo. Åstorp/Kvidinge var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 3-1 och matchen med 8-5.

Åstorp/Kvidinges Andreas Bremer stod för ett mål och tre assists, Nikolaus Moberg gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Jonathan Rosengren gjorde två mål och ett målgivande pass.

Med fyra omgångar kvar är Åstorp/Kvidinge på femte plats i tabellen, medan Karlskrona är på tionde plats.

Nästa motstånd för Åstorp/Kvidinge är Malmö FBC. Lagen möts söndag 18 februari 12.00 i Baltiska Hallen.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Malmö FBC avgjorde i sista perioden och vann mot Karlskrona Förlust för Åstorp/Kvidinge trots mål av Andreas Bremer och Jonathan Rosengren Emil Skog het när Gränna besegrade Karlskrona