Foto: Idrottsfoto
Månadens mål

TV: Januaris två snyggaste mål i SSL

ANNONS

Kolla in vilka mål som blev framröstade till månadens mål i Svenska Superligan i januari.

Expressens läsare har röstat fram de snyggaste målet i SSL Dam och SSL Herr i januari. Vinnarna blev Hanna Nordstrand mål för Täby mot Pixbo och Liam Åströms mål för AIK mot Thorengruppen. Innebandymagazinet pratade med Nordstrand om målet efter matchen och då sa hon så här om det:

– Haha. ja det är en lite rolig bakgrund till målet men såhär var det. På torsdagsträningen ”skadar” jag min fot och behöver kliva av, vilket gjorde att jag inte kunde vara med 100% på fredagsträningen. Då kommer Josefin Ulvhag fram till mig och säger ”bara du avgör under förlängningen eller om du avgör innan” så är det lugnt om du avstår från träningen idag. Jag skulle däremot inte säga att mitt mål var de avgörande målet men det gav oss i Täby energi att fortsätta trycka på matchen ut. Det målet jag gör är ett ”typiskt” Hanna Nordstrand mål, förutom att jag startade på egen planhalva. Jag gillar att ta med bollen på backhand runt min back och sedan snabbt lägga över på bladet och trycka iväg skottet på bortre. 

Se båda målen i klippet ovan. 

 

 

Matchrapporter: Svårstoppade Thorengruppen fortsätter vinna – 9-1 mot Täby Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Kalmarsund avgjorde i förlängningen mot Täby Storseger för Storvreta borta mot AIK Kais Mora starkast – avgjorde i förlängningen mot Täby

Den här artikeln handlar om:
Expressen Premium Max visar
fredag 08 mars
18:30 Team Thorengruppen - KAIS Mora Svenska Superligan, damer
18:30 Falun - Rönnby Svenska Superligan, damer
18:30 Pixbo - Warberg Svenska Superligan, damer
19:00 Malmö - Lund Svenska Superligan, damer
19:00 Endre - Täby Svenska Superligan, damer
19:00 IBK Lockerud Mariestad W - Karlstad Svenska Superligan, damer
19:00 Åkersberga - Kalmarsund Svenska Superligan, damer
lördag 09 mars
17:00 Storvreta - Linköping Svenska Superligan