Partille förlorade mot FBC Lerum
Montage
Matchrapport

Seger för FBC Lerum borta mot Partille

ANNONS

Bortalaget FBC Lerum tog hem segern mot Partille i Allsvenskan södra herr. 2-6 (0-0, 1-4, 1-2) slutade matchen på onsdagen.

– Deras första femma har helt klart fått en nytändning med Bäckman. Idag vinner de match helt å hållet själva! Vi fick inte stop på dem alls samtidigt som de nollande vår! Vi har svårt att hitta den rätta formen och målet just nu. Får bita ihop och komma igen, kommenterade Partilles tränare Ricard Carlsson efter matchen.

FBC Lerums tränare Anton Olofsson om matchen:

– Skön och mycket välförtjänt seger! Tycker vi gör mycket bra och är disciplinerade över 60 minuter och klarar av att hålla skärpan när dom försöker tråka ut oss. Tre goa poäng och hatten av till grabbarna för väl genomförd match.

Segern var FBC Lerums sjätte på de senaste sju matcherna.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. I andra perioden var det FBC Lerum som var starkast. Laget vann perioden med 1-4.

Partille reducerade till 2-4 med 1.13 kvar att spela återigen genom Andre Landin på pass av Patrik Malmström. Men mer än så orkade Partille inte med.

FBC Lerum ökade också ledningen till 2-5 med 20 sekunder kvar att spela på nytt genom Joel Ekström framspelad av Tim Sandblom.

Laget punkterade matchen med ett 2-6-mål med 16 sekunder kvar att spela ännu en gång genom Fredrik Bäckman framspelad av Tim Sandblom. Det fastställde slutresultatet till 2-6.

Joel Ekström gjorde tre mål för FBC Lerum och två assist och Fredrik Bäckman stod för tre poäng, varav två mål.

Det här betyder att Partille ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och FBC Lerum på fjärde plats.

Onsdag 14 februari möter Partille Warberg borta 19.00 och FBC Lerum möter Fristad hemma 20.00.

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Revansch och tre poäng för Lillån IBK FBC Lerum klart för kval efter seger mot Kalmarsund Partille tog revansch på Strängnäs

Den här artikeln handlar om: