Foto: Joel Olofsson
SSL (Herr)

Helsingborgs svar om stjärnornas medverkan ikväll

ANNONS

Så är statusen på Christoffer Andersson och Linus Nordgren inför Helsingborgs match mot Pixbo ikväll.

Helsingborg slåss för nytt kontrakt i SSL men man gör det med en tung formkurva. Skåningarna ligger tolva i tabellen och de senaste fem matcherna har slutat helt utan poäng för deras del, och under onsdagen så väntar en på pappret tuff uppgift när tabellfyran Pixbo kommer på besök.

Något som gör det hela än svårare för Helsingborg är faktumet att lagets poängkung Christoffer Andersson missar kvällens match. Forwarden har även stått över de två senaste omgångarna för Helsingborgs del.

– Han har spelat väldigt mycket under säsongen och känner av en del skavanker. Vi måste vara försiktiga med Christoffer, vi har många viktiga matcher framöver, säger Helsingborgs tränare Emil Lindström till HD.

Enligt tidningen så är förhoppningen att Andersson ska vara tillbaka till matchen därpå som är mot Team Thorengruppen den 17 februari.

"Skönt att veta att Linus ställer upp när han kan"

I senaste matchen mot Jönköping så gjorde Linus Nordgren comeback för Helsingborg. Legendaren lade klubban på hyllan inför säsongen men hoppade in tillfälligt för att hjälpa sin klubb. 

Om det blir fler framträdanden för Nordgren i Helsingborgs tröja den här säsongen är däremot oklart.

– Egentligen är tanken att Linus inte ska spela, för det betyder att vi klarar av att ta de poäng vi behöver på egen hand. Med det sagt är det skönt att veta att Linus ställer upp när han kan, och för att han vill, säger Emil Lindström.


TV: Gabriel Kohonen kan kopiera pappa Mika - "Sensationellt"

Magnus Fredriksson synar poängaligatoppen i SSL, där åtta av tio spelare är rightare.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

 

Matchrapporter: Mullsjö vann trots uppryckning av FCH Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Formstarka FCH tog ny seger mot Linköping Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF

Den här artikeln handlar om: