Värmdö förlorade mot Farsta IBK

Bortasegern mot Värmdö förlänger sviten för Farsta

Farsta fortsätter starkt i division 1 östra Svealand herr. När laget mötte Värmdö borta i Värmdö sporthall på onsdagen kom ännu en seger. Laget vann med 6-2 (3-0, 1-2, 2-0). I och med detta har Farsta fyra segrar i rad.

Farsta stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 0-3.

Efter 20.50 av perioden kunde Filip Lundmark göra 1-3 för Värmdö. Farsta ökade ledningen till 1-4 genom Christoffer Myr-Holmqvist efter 2.57 i andra perioden.

Värmdö reducerade dock på nytt till 2-4 genom Emil Mattsson efter 19.06 av perioden. Farsta fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-2. Målen i sista perioden gjordes av Christoffer Myr-Holmqvist och Nisse Thomasson.

Det här betyder att Värmdö är kvar på sjätte plats, och Farsta stannar på fjärde plats, i tabellen.

Värmdö tar sig an Salem i nästa match hemma lördag 10 februari 14.30. Farsta möter samma dag 16.00 Nyköping hemma.

Matchrapporter: Lucas Nordahl stor matchhjälte när Värmdö slog Nykvarn IF Hässelby klart för kval till Allsvenskan Christian Sandsund femmålsskytt i RA19:s seger mot Farsta Värmdö besegrade på bortaplan av Åkersberga IBF Kryss för Värmdö och Ekerö IK