Veteran-SM

De regerande mästarna försvarade titeln

Rönnby Västerås ställdes mot IKSU i finalen när damernas veteran-SM skulle avgöras.

I Uppsala spelas under helgen veteran-SM i klasserna dam 35+, herr 35+ samt herr 45+. Efter gruppspel och slutspel som spelats under fredagen och lördagen så var det dags för finaler. Två obesegrade lag i form av Rönnby Västerås Legends och IKSU Veteran gjorde upp i damernas final och det blev en jämn drabbning. Det var Karolina Widar som öppnade målskyttet för Rönnby när man efter dryga 10 minuter tog ledningen i matchen. Tidigt i andra perioden ökade Rönnby på sin ledning till 2-0, men IKSU kom tillbaka starkt och hämtade upp 2-0 underläget till 2-2. Det blev däremot inget långvarigt jublande för IKSU då Karolina Widar tätt inpå kvitteringen klev fram återigen och gjorde 3-2, som också blev slutresultatet. Rönnby försvarar därmed titeln eftersom det var just Rönnby som vann fjolårets upplaga också.

Se Karolina Widars vassa avslut som avgjorde matchen ovan. Bilder från Innebandy.tv.