Nykvarn-Kalmarsund 5-4
Foto: RG Foto-Media
SSL (Herr)

Nya mardrömmen för Nykvarn: "Nästan säker på det"

ANNONS

Tungt i Nykvarn - trots segern mot Kalmarsund.

SSL-nykomlingen Nykvarn tog tre viktiga poäng mot Kalmarsund (5-4) igår. Men efterspelet har kommit att handla om något tråkigt, nämligen den skada som Jesper Lindström ådrog sig.

Tidigare har lagkamraten Valdemar Ahlroth, som hade kommit tillbaka från en långtidsskada, åkt på en ny skada som håller honom borta från resten av säsongen. Lindström hade också kommit tillbaka efter en lång tid av skadeproblem. Igår fick han bäras av planen.

– Jag är nästan säker på att det är korsbandet igen. Det enda är väl att jag inte är nyopererad så, det har varit halvt av sedan innan. Jag har spelat med det så. Men det har känts bra på träningar och allt, säger Jesper Lindström till lt.se.

Precis som förra gången rör det sig om det vänstra knät. Men siktet är inställt på att ta sig tillbaka till spel.

– Målet är ju att komma tillbaka. Jag är 27, jag har väl några år kvar, hoppas jag. Men man får väl se hur det känns när man kommer tillbaka.

Highlights: Nykvarn-Kalmarsund 5-4

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för Linköping – efter 7-6 mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF

Du kanske även vill läsa: Markus Jonsson en jätte när Nykvarn tog årets första seger Den här artikeln handlar om: