Warberg vann mot Lund Elit

Warberg fortsätter vinna – 7-1 mot Lund Elit

7-1 (3-0, 2-1, 2-0) blev resultatet när Warberg och Lund Elit möttes i Sparbanken Wictory Center på söndagen. I och med detta har Warberg hela nio raka segrar i Allsvenskan södra herr.

– Stabilt från start till mål, kommenterade Warbergs tränare Johan Astbrant.

Lund Elits assisterande tränare Jakob Ericson om matchen:

– Det var en fantastisk inramning med mycket folk på plats. Sen på planen tar de vara på när vi inte riktigt ligger nära och framförallt så är vi för oskarpa när vi väl får lägena. De vinner rättvist idag men vi kommer vara revanschsugna till nästa match som blir viktig för oss.

Warberg spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Morics Krumins, Johan Stadin och Andreas Grönli. Warberg ökade ledningen till 4-0 genom Filip Erheden efter 5.30 i andra perioden.

Lund Elit reducerade dock till 4-1 genom Hannes Karlsson efter 9.16 av perioden.

Efter 17.05 ökade Warberg på till 5-1 genom Mattias Kongstad. Warberg fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Joel Birgersson och Morics Krumins.

Warbergs Rikard Eriksson hade fyra assists.

Warberg stannar därmed på andra plats, och Lund Elit på sjunde plats, i tabellen.

Warberg tar sig an Strängnäs i nästa match borta lördag 10 februari 15.00. Lund Elit möter samma dag 13.00 Nilsby hemma.

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Storseger för Lund Elit hemma mot Fristad Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Strängnäs kvalklart trots förlust mot Lund Elit Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit