Jemtland Innebandy förlorade mot Thorengruppen 2

Thorengruppen 2 utklassade Jemtland på bortaplan

Thorengruppen 2 dominerade stort när laget vann på bortaplan mot Jemtland i division 1 Norra herr med hela 10-2 (4-0, 1-1, 5-1).

Thorengruppen 2:s tränare Kristian Karlsson kommenterade matchen:

– Vi är väldigt nöjda och glada över segern. Förutom en sekvens i andra perioden så var det vi som styrde matchbilden. Alla tre formationer bidrog med både mål och bra försvarsspel. Det känns väldigt lovande inför slutspurten. Övertygande seger och bra spel i säsongens hittills viktigaste match är starka papper. Nu två helger utan matcher så helgens dubbla segrar kommer göra gott!

Thorengruppen 2 var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 0-4.

Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 1-5.

Thorengruppen 2 ökade ledningen till 1-7, på nytt genom Herman Karlsson efter 7.50 i tredje perioden.

Efter 8.40 av matchen kunde Olle Domander-Ivarsson göra 2-7 för Jemtland.

Thorengruppen 2 stod därefter för tre raka mål i när laget gick från 2-7 till 2-10 på bara 3.20. Thorengruppen 2 tog därmed en klar seger.

Herman Karlsson gjorde tre mål för Thorengruppen 2, Arvid Granvik hade tre assists och Arvid Bergström stod för tre poäng, varav ett mål.

I tabellen innebär det här att Thorengruppen 2 nu ligger på åttonde plats. Jemtland är på tionde plats.

Thorengruppen 2 tar sig an Gimonäs Umeå i nästa match borta tisdag 13 februari 20.00.

Matchrapporter: Timrå tog hemmaseger mot Jemtland Thorengruppen 2 knep segern i målmässigt jämn match mot Härnösand Gimonäs Umeå avgjorde i förlängningen mot Jemtland Målfest för Thorengruppen 2 hemma mot Kiruna AIF Klar seger för Thorengruppen 2 – vann med 9-4 mot Bergnäset