Vetlanda vann mot IBK Genarp
Montage
Matchrapport

Vetlanda vann mot Genarp – Simon Johansson blev matchvinnare

ANNONS

Vetlanda besegrade Genarp på hemmaplan i lördagens match i division 1 södra Götaland herr. 7-5 (3-1, 2-1, 2-3) slutade matchen.

Vetlandas tränare Johan Carlsson kommenterade matchen:

– För de första tycker jag att det är en bra match, väldigt högt tempo matchen igenom. Tycker att Genarp är ett ganska bra lag. Vi vinner på lite mer tyngd idag, vi maler på med 17-18 spelare, som har gett resultat den senaste månaden. Tycker det är rättvist att vi vinner matchen.

Vetlanda var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-1.

Även i andra perioden var det Vetlanda som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 5-2.

Vetlanda startade också tredje perioden starkast. Laget gick från 5-2 till 6-2. Men Genarp svarade och gjorde 6-4.

Därefter var det dock Vetlanda som avgjorde. Laget gjorde 7-4 med sex minuter kvar att spela genom Simon Johansson på pass av William Park. Genarp hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 7-5.

Genarps Lukas Wahl hade tre assists.

Vetlandas nya tabellposition är femte plats, medan Genarp är på sjunde plats.

Vetlanda tar sig an Malmhaug i nästa match hemma lördag 10 februari 16.00.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Hovshaga kvalklart efter seger mot Vetlanda Malmö FBC:s jättetapp i tredje perioden – föll stort mot Genarp Vetlanda och Munka-Ljungby delade på poängen

Den här artikeln handlar om: