Lindome vann mot Lillån IBK

Två mål för Isabella Landtreter när Lindome besegrade Lillån IBK

Lindome vann mötet med Lillån IBK hemma med 5-3 (1-1, 3-2, 1-0) på lördagen i Allsvenskan västra/södra dam.

Lindome startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 50 sekunder slog Maja Lundström till framspelad av Kajsa Högemark.

Lillån IBK kvitterade till 1-1 efter 16.05, genom Emma Rimbe på pass av Tilde Lindberg Hernandez.

Lillån IBK tog också ledningen efter 20.21, när Tuva-Lie Nordh hittade rätt på pass av Jessica Carlsson.

Lillån IBK utökade ledningen, på nytt genom Tuva-Lie Nordh efter 2.09 i andra perioden.

Lindome gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 1-3 till ledning med 4-3 inom bara 4.29. 1.31 in i tredje perioden slog Viktoria Rosberg till och ökade ledningen för Lindome. Det fastställde slutresultatet till 5-3.

För Lillån IBK gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Lindome är på fjärde plats.

Lindome tar sig an Bergs IK i nästa match hemma söndag 28 januari 14.00.

Matchrapporter: Seger för Skoghall i toppmötet med Lillån IBK Lindome klart för kval till Superligan Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Stort jubel när Telge SIBK säkrade seriesegern med vinst mot Lillån IBK Huddinge IBS vinnare mot Lillån IBK – kvitterade och avgjorde sent