Skoghall vann mot Träslövsläge IF

Skoghall klart för kval efter seger mot Träslövsläge

Efter seger, 5-2 (2-0, 0-0, 3-2), på hemmaplan mot Träslövsläge står det klart att Skoghall efter en bra säsong i division 1 västra Götaland herr är klart för kval till Allsvenskan.

Därmed har Skoghall vunnit 15 matcher i rad i division 1 västra Götaland herr.

Matchen var länge mållös. Skoghall ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål på 44 sekunder i slutet av perioden av Andreas Jansson och Erik Hjalmarsson.

Andra perioden blev mållös. Skoghall vann också tredje perioden 3-2 och matchen slutade 5-2.

Oskar Thorén gjorde ett mål för Skoghall och två målgivande passningar.

Skoghall imponerar med fem segrar och 40–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Träslövsläge har två vinster och tre förluster och 21–23 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Träslövsläge nu ligger på sjunde plats. Skoghall leder serien.

Tisdag 6 februari 19.30 spelar Skoghall borta mot Kungälv.

Matchrapporter: Tung bortaförlust för Pixbo mot Träslövsläge Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Felix Jansson och Victor Wennroth målskyttar när Zenith förlorade Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Alingsås besegrade på hemmaplan av Träslövsläge