Artikelfoto: Joel Olofsson
SSL (Herr)

Linus Nordgren briljerade direkt – men noll poäng till Helsingborg

ANNONS

Veteranen var tillbaka när hans Helsingborg förlorade hemma mot Jönköping med 4-7.

Helsingborg kom till spel i dagens hemmamatch mot Jönköping med ett välbekant namn i truppen, detta i form av legendaren Linus Nordgren som gjort comeback för den här matchen.

34-åringen tog för sig direkt i sitt första byte där han vackert serverade Simon Svensson till 1-0-målet.

– Han levererar oavsett form känns det som. Det är bara att sätta ner klubban så hittar han den, sa Simon Svensson i Expressens sändning.

Helsingborg gick sedan upp i en 2-0-ledning men Jönköping kunde vända på steken och vinna med 7-4. Det var smålänningarnas tredje raka seger, något som gör att de klättrar upp på åttondeplatsen som innebär slutspel. 

– Första perioden är riktigt svag av oss. Vi är inte alls med i matchen och Helsingborg får den matchenbilden de vill. Andra perioden har vi väldigt mycket boll men sätter igen press på dem alls. Inför sista bestämmer vi oss för att släppa lite mer på gasen och det blev en väldigt svängig match där vi är bättre, sa Jönköpings assisterande tränare Fredrik Ekvall till Innebandymagazinet efter matchen.

Nordgren fick också frågan hur många procents chans det är att han spelar nästa match mot Pixbo, om det var över eller under tio procent, och svarade då “under”.

Du kan se matchens samtliga mål i spelaren ovan.

 

Matchrapporter: Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK

Den här artikeln handlar om: