Torshälla IBK förlorade mot Örebro Innebandy
Montage
Matchrapport

Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 11-8 mot Torshälla

ANNONS

Torshälla och Örebro Innebandy möttes på onsdagen i Volvo CE Arena. Örebro Innebandy hade fem vinster i rad i division 1 Mellersta herr inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 8-11 (0-1, 3-5, 5-5).

– En bra match offensivt. Egentligen ska matchen vara död efter 2 perioder men bjuder in de tidigt i tredje och de får momentum samtidigt som vi börjar slarva. Vi tar med oss att vi reder ut det och hittar tillbaka trots tappet och tar en stabil seger i slutändan. Men Cred till Torshälla. Tycker både de och Skövde i botten är värda mer, kommenterade Örebro Innebandys tränare Emil Olsson-Höök.

I början av matchen var Örebro Innebandy starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Simon Garman och Jacob Embretzen. Örebro Innebandy var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 3-5 och ställningen efter två perioder var 3-6.

Tredje perioden slutade 5-5 och Örebro Innebandy vann matchen med 11-8.

Örebro Innebandys Jacob Embretzen stod för fem poäng, varav tre mål, Adam Lundgren gjorde ett mål och två assist, Hampus Håkansson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Theo Saverstam gjorde ett mål och två assist. Marcus Skogsmo gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål för Torshälla.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Torshälla på elfte plats och Örebro Innebandy på tredje plats.

I nästa omgång har Örebro Innebandy Finspång hemma i Idrottshuset, söndag 28 januari 14.00.

Matchrapporter: Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Ledberg vann med 8-7 hemma mot Torshälla Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping IBF Västerås tog ännu en seger – 13-9 mot Torshälla

Den här artikeln handlar om: