Gränna vann mot Vetlanda
Montage
Matchrapport

Förlängningsseger för Gränna mot Vetlanda

ANNONS

Det blev en riktigt spännande match när Gränna mötte Vetlanda i division 1 södra Götaland herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 3-2 (0-0, 1-0, 1-2, 1-0).

Vetlandas tränare Johan Carlsson tyckte så här om matchen:

– Vi gör en bra match, vi bör vinna den med 2-3 bollar men de har en målvakt som räddar många skott, som han kanske inte ska ta. Även deras jobb i försvarsspelet är imponerande, så har cred till dem. Vi tar en poäng, går för två poäng och plockar målvakten sista minuten av sudden som de utnyttjar. Men jag är nöjd med insatsen.

Målskyttarna som fixade segern för Gränna var Henric Löw Svensson, Markus Vadsten och William Wärn, medan målen för Vetlanda gjordes av Hjalmar Fridell och Malcolm Kvarnvik.

Det här var Grännas andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Vetlandas tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att Gränna är kvar på åttonde plats, och Vetlanda stannar på sjätte plats, i tabellen.

Söndag 28 januari 15.15 spelar Gränna borta mot Malmhaug. Vetlanda möter Genarp hemma i Hasses Sportcenter lördag 27 januari 16.00.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Gränna kvitterade sent – avgjorde i förlängningen Hovshaga kvalklart efter seger mot Vetlanda Vetlanda och Munka-Ljungby delade på poängen

Den här artikeln handlar om: