FBC Karlskrona vann mot CL98IC A

CL98IC A besegrade på bortaplan av Karlskrona

CL98IC A blev besegrade av Karlskrona på bortaplan i division 1 södra Götaland herr, där matchen på onsdagen slutade 7-4 (3-0, 2-2, 2-2).

– Vi gör en usel första period på många sätt. Sen är det en lång uppförsbacke i Vedebyhallen. Finns inga lätta matcher i denna serien. Karlskrona drog de längsta strået idag, kommenterade CL98IC A:s tränare Jimmie Nilsson.

Karlskrona spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av André Nymark och ett mål av Ludvig Hammarström i slutet av perioden. Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 5-2.

Tredje perioden slutade 2-2 och Karlskrona vann matchen med 7-4.

Karlskronas André Nymark gjorde tre mål.

Det här betyder att Karlskrona ligger på tionde plats i tabellen, och CL98IC A är på femte plats.

I nästa omgång har CL98IC A Gransholm borta i Gemla Sporthall, lördag 27 januari 16.00.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Malmö FBC avgjorde i sista perioden och vann mot Karlskrona Emil Skog het när Gränna besegrade Karlskrona Jonathan Ronsten gjorde två mål för CL98IC A i segern mot Hovshaga