IBF Borlänge vann mot Hälsinggården
Montage
Matchrapport

IBF Borlänge besegrade Hälsinggården med 3-1

ANNONS

IBF Borlänge vann mötet med Hälsinggården hemma med 3-1 (0-0, 2-0, 1-1) på tisdagen i division 1 västra Svealand herr.

– Vi gör en stabil match där jag tycker att vi för matchen större delen av den. Deras chanser skapas av att vi ställer till det för oss. Vi släpper en kasse i 5-6. Så i spelet 5-5 nollar vi dem i våra båda möten under säsongen. Jag är nöjd över dagens insats och de tre poängen, kommenterade IBF Borlänges tränare Pelle Pettersson.

Hälsinggårdens lagledare Joel Nordström:

– Vi gör en bra match och håller oss till vår plan. Dock väldigt tråkigt att vi inte får in något mål på våra lägen. Nya tag till helgen!

Den första perioden slutade mållös. I andra perioden var IBF Borlänge starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Markus Nalen och Erik Östby. Med 2.7 kvar i perioden i tredje perioden ökade IBF Borlänge på till 3-0 genom Alexander Haukirauma.

Johannes Larsson reducerade dock för Hälsinggården med bara två minuter kvar att spela och skapade spänning.

För IBF Borlänge gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Hälsinggården är på nionde plats.

IBF Borlänge tar sig an IBK Hudik i nästa match hemma söndag 28 januari 16.00. Hälsinggården möter LI20 IBF hemma lördag 27 januari 14.00.

Matchrapporter: Hälsinggården åker ur serien – det står klart efter söndagens match IBF Borlänge vann – klart för kval till Allsvenskan IBF Borlänge utklassade LI20 IBF – vann med 10-0 Hälsinggården vann klart hemma mot IBK Hudik Rasbo för starka – IBF Borlänge föll i förlängningen

Den här artikeln handlar om: