Ledberg förlorade mot Bergs IK
Montage
Matchrapport

Bergs segerrad fortsätter efter 6-3 mot Ledberg

ANNONS

Det går fortsatt bra för Berg i division 1 Mellersta herr. På tisdagen mötte laget Ledberg i Campushallen Ebbepark och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit tio matcher i rad. Segerresultatet mot Ledberg blev 6-3 (4-2, 0-1, 2-0).

– Trög match från oss idag. Det känns inte som att vi är där mentalt och vi är inte hungriga alls. Lite tråkigt såklart men vi vinner på nytt så inget att deppa över. Vi tar med oss tredje perioden där vi kommer upp i bolltempo och spelar av matchen komfortabelt. Betydligt bättre energi och kvalité får det bli på fredag i nästa derby, tyckte Bergs lagledare Anton Nydén, efter matchen.

I första perioden var det Berg som var starkast. Laget vann perioden med 2-4.

I tredje perioden gjorde Berg 3-5 efter 9.50 genom Oliver Liedberg. Och med bara 55 sekunder kvar satte Adam Zetterström 3-6.

Det här betyder att Ledberg är kvar på nionde plats, och att Berg fortfarande leder serien.

Ledberg tar sig an Lidköping i nästa match borta söndag 28 januari 15.00. Berg möter Åby hemma fredag 26 januari 19.40.

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Ledberg – som åker ur serien Målfest för Berg hemma mot Surahammar Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Ledberg vann med 8-7 hemma mot Torshälla Stort jubel när Berg säkrade seriesegern med vinst mot IBF Norrköping

Den här artikeln handlar om: